"Umalo je oprao te mačke i to mi je bilo kul" Amerikanac izazvao buru, ove reči o Jokiću odzavanjaju!
Denver Nagets, Foto: EPA/ERIK S. LESSER

op op

"Umalo je oprao te mačke i to mi je bilo kul" Amerikanac izazvao buru, ove reči o Jokiću odzavanjaju!

Posebno je govorio o trostrukom osvajaču MVP priznanja

Objavljeno: 09:32h

Košarkaš Denver Nagetsa Eron Gordon jedan je od onih koji smatraju da će njegov saigrač Nikola Jokić biti među najboljima koji su ikada igrali košarku.

Gordon je govorio je za medije na okupljanju Denvera početak sezone u NBA ligi. - Pobede me inspirišu… Inspirišu me moji ljudi, moji saigrači, tim, moja braća… Kada su dani teški, oni su ono što me podigne iz kreveta - kazao je.

Posebno je govorio o trostrukom osvajaču MVP priznanja.

NBA liga
NBA ligafoto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

- Nikola Jokić će verovatno završiti karijeru kao jedan od najvećih koji su ikada igrali košarku. Zato izgaram, ubijam se od posla, kako bih uveličao njegovo vreme u NBA ligi - kazao je, a onda je pomenuo novopridošlog saigrača Rasela Vestbruka: - Isto je sa Raselom, on će takođe biti deo dvorane slavnih. Radim sve što mogu da pokušam da njemu donesem prsten. Držim se svog dela posla i na kraju dana, to je ono što mi daje inspiraciju.

Nikola Jokić
Nikola Jokićfoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Dao je izjavu zbog koje će u Sjedinjenim Američkim Državama biti omražen. - Mene su pitali da li želim da igram za reprezentaciju, ali poziv na kraju nije stigao. Bilo je zbog toga malo ljutnje. Onda sam gledao kako je Jokić umalo oprao te mačke tamo i to mi je bilo kul. Čovek iz mog tima ih je doveo to ivice, ali uprkos svemu ovome što sam rekao – Amerika - rekao je kroz smeh.

Bonus video:

00:08

Nikola Jokić u Skupštini grada

(Espreso/Sportal.Blic.rs/Tanja Ćulafić/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.